Pentalog estimeaza afaceri cu 38% mai mari in T3

Postat la 10 septembrie 2010 49 afişări

Furnizorul de servicii de consultanta si dezvoltare software Pentalog estimeaza afaceri de 16-17 milioane de euro in trimestrul al treilea al acestui an, in crestere cu 38% fata de perioada similara a anului precedent.

Cresterea este explicata prin semnarea unor contracte noi, in portofoliul de clienti al companiei fiind adaugate nume precum Sierra Wireless sau Ubisoft Romania, dar si prin intensificarea unor activitati demarate in prima jumatate a acestui an. Astfel, afacerile companiei ar trebui sa se cifreze in perioada iulie-septembrie a acestui an la un nivel cuprins intre 16 si 17 milioane de euro, cu 38% mai mult decat nivelul de aproximativ 12 milioane de euro intregistrat in perioada similara din 2009.

Compania a concretizat in aceasta perioada si planurile de cercetare si dezvoltare ale grupului, prin infiintarea Pentalog Labbs, care joaca totdata si rolul de incubator pentru proiectele de investitii ale Pentalog. Astfel, grupul a creat 120 de locuri noi de munca si ar mai putea avea dispononibile intre 30 si 80 de posturi pana la finalul acestui an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Pentalog,
consultanta,
software
/actualitate/afaceri/pentalog-estimeaza-afaceri-cu-38-mai-mari-in-t3-7181698
7181698
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.