LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

17 judeţe sub antenţionare cod galben de ploi

Autor: Laura Buciu Postat la 11 septembrie 2022 259 afişări

17 judeţe sub antenţionare cod galben de ploi

17 judeţe din Maramureş, Transilvania, Moldova şi nordul Crişanei sunt sub atenţionare cod galben de ploi până duminică noaptea, potrivit avertizării Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Codul galben de ploi intră în vigoare duminică la ora 10.00 şi expiră la ora 23.00

În această perioadă, în Maramureş, local în Transilvania, Moldova şi nordul Crişanei vor fi perioade cu averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi pe arii restrânse grindină.

Este vorba de judeţele Bihor, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Cluj, Alba, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Suceava, Braşov, Neamţ, Bacău, Botoşani, Iaşi, Vaslui.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 25...30 l/mp şi izolat 40...50 l/mp.

Manifestări de instabilitate atmosferică vor fi pe arii mai restrânse şi în restul ţării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cod galben,
ploaie,
instabilitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.