Ziarul Financiar a invitat bancheri si oameni de afaceri sa vada avanpremiera filmului "Wall Street 2"

Postat la 24 septembrie 2010 7 afişări

Ziarul Financiar a invitat bancheri si oameni de afaceri sa vada avanpremiera filmului "Wall Street 2 - Banii sunt facuti sa circule". Continuarea filmului regizat de Oliver Stone in 1987 aduce pe ecrane o viziune noua asupra lacomiei banilor.

"Wall Street - Money Never Sleeps", cu Michael Douglas in rolul principal, este incepand de vineri in cinematografele din toata tara. Pelicula este o continuare a succesului din 1987 care i-a adus lui Douglas singurul Oscar din cariera, in calitate de actor.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
Wall Street 2,
avanpremiera
/actualitate/ziarul-financiar-a-invitat-bancheri-si-oameni-de-afaceri-sa-vada-avanpremiera-filmului-wall-street-2-7418926
7418926
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.