Zece seriale de televiziune pe care nu trebuie să le ratezi

Postat la 09 mai 2014 2007 afişări

Vremea când cinematograful era singurul loc unde puteai vedea producţii impresionante a trecut.Peisajul industriei cinematografice se schimbă de la an la an, iar diferenţele uriaşe între investiţiile înfilme şi cele în seriale dispar.

7. The Mentalist spune povestea lui Patrick Jane, un artist al înşelăciunii, care ajunge să lucreze alături de poliţia din California pentru a da de urma criminalului care i-a ucis familia. Umorul personajului principal şi relaţia sa cu poliţiştii "adevăraţi" sunt două motive excelente pentru a urmări The Mentalist.


8. Brooklyn Nine-Nine este un serial ce îl aduce în prim-plan pe Andy Samberg, unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi din Statele Unite. Comedia se centrează pe aventurile unor poliţişti neconvenţionali şi relaţiile dintre ei.


9. Lie to me, avându-l în rolul principal pe Tim Roth ("Reservoir Dogs", "Pulp Fiction"), este un seriale de acţiune centrat pe doctorul Cal Lightman, expert în arta manipulării şi în ştiinţa microexpresivităţii. Este o producţie care prezintă comportamentul uman în toate formele sale.


10. Modern Family este un serial al cărui palmares vorbeşte de la sine: a câştigat în fiecare sezon premiul Emmy pentru cea mai bună comedie, iar anul acesta echipa de producţie a fost răsplătită şi cu un Golden Globe. Este una din comediile la care vă puteţi uita alături de întreaga familie, iar buna dispoziţie este garantată.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zece-seriale-de-televiziune-pe-care-nu-trebuie-sa-le-ratezi-12616820
12616820
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.