Viitorul e aici?

Postat la 09 mai 2006 1 afişăre

Cu toate ca editia de anul acesta a fost promovata ca una care anunta schimbarile ce bat la usa in IT&C, la sfarsitul targului unii vizitatori au ramas cu senzatia ca viitorul nu i-a luat prin surprindere, putine dintre produsele sau tehnologiile prezente in cadrul acestui salon fiind intr-adevar revolutionare.

 

3G: Accentul s-a pus pe tehnologia 3G si aplicatiile ei. Orange a prezentat varianta proprie de servicii si portalul multimedia Orange World, iar Vodafone a facut demonstratii ale tehnologiei HSDPA, cu viteze de transfer de cel putin doua ori mai mari decat cele actuale.

 

TELEFOANE: Samsung a prezentat doua modele de ultima generatie, SGH i310 si SCH B600, primul, un smartphone cu sistem de operare Windows si hard disk de 8GB, iar cel de al doilea, dotat cu o camera foto de 10 megapixeli, ecran cu 16 milioane de culori, zoom optic 3x si digital 5x.

 

SE POARTA FLAT: Ecranele subtiri, fie ca e vorba de plasme sau de monitoare LCD, au ajuns "norma". Monitoarele clasice CRT au lipsit complet din vitrinele participantilor la CERF. Locul lor a fost luat de monitoarele mai subtiri sau chiar mai mici, cum e cazul media-playerelor miniaturale care pot afisa fotografii, stoca muzica si rula filme.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Viitorul e aici?
/actualitate/viitorul-e-aici-1005833
1005833
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.