Vestea care ar putea schimba sistemul bancar românesc: Banca Transilvania vrea să cumpere încă o bancă

Postat la 04 iunie 2016 4182 afişări

Banca Transilvania caută să cumpere încă o bancă în România. Care este prima pe listă

Vestea care ar putea schimba sistemul bancar românesc: Banca Transilvania vrea să cumpere încă o bancă

Banca Transilvania, numărul trei în România, avea la finalul anului trecut o cotă de piaţă de 12,5%, în timp ce numărul doi, BRD, avea o cotă de 13%. BCR, numărul unu, are o cotă de piaţă de aproape 16%. OTP Bank, care a cumpărat acum 2 ani Millennium Bank, are o cotă de piaţă de peste 2%, dar nu se află în top 10.

În acest moment, pe o piaţă extrem de concurenţială, este greu să câştigi cotă semnificativă prin creştere or­ga­ni­că, aşa că băncile interesate de a câştiga te­ren trebuie să „cumpere“ cotă de piaţă.

Vestea care ar putea schimba sistemul bancar românesc

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banca transilvania,
banca,
cumparare
/actualitate/vestea-care-ar-putea-schimba-sistemul-bancar-romanesc-banca-transilvania-vrea-sa-cumpere-inca-o-banca-15425994
15425994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.