Vânzările de autovehicule ale grupului PSA Peugeot Citroen au scăzut cu 17% anul trecut

Postat la 09 ianuarie 2013 18 afişări

Vânzările de autovehicule ale grupului PSA Peugeot Citroen au scăzut cu 17% anul trecut, evoluţie determinată în parte de oprirea livrărilor de kituri pentru asamblare către o companie parteneră din Iran, iar producătorul francez se aşteaptă la un an dificil şi în 2013.

Peugeot Citroen, al doilea producător auto din Europa după Volkswagen, are dificultăţi în a reveni pe profit, ca urmare a cererii slabe pe pieţele cheie din Europa, în timp ce vânzările pe alte pieţe sunt mai robuste, potrivit MarketWatch.

Piaţa auto europeană a înregistrat o contracţie de 8,6% anul trecut, iar pentru acest an Peugeot Citroen se aşteaptă la un declin de 3-5%.

Vânzările totale, inclusiv kituri pentru autovehicule care sunt asamblate ulterior, au înregistrat un declin de 17% anul trecut, la 2,97 milioane de unităţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vânzări,
PSA Peugeot Citroen
/actualitate/vanzarile-de-autovehicule-ale-grupului-psa-peugeot-citroen-au-scazut-cu-17-anul-trecut-10443514
10443514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.