Vânzările AdePlast au crescut cu 35% în primele şase luni

Autor: Dorin Oancea Postat la 13 iulie 2014 46 afişări

Vânzările producătorului de materiale de construcţii AdePlast, deţinut de omul de afaceri Marcel Bărbuţ, au crescut în primul semestru cu 35%, la 134 milioane de lei (30,5 milioane euro), iar exporturile s-au triplat, a anunţat compania.

Vânzările AdePlast au crescut cu 35% în primele şase luni

"În ciuda vremii din acest an, care nu i-a ajutat deloc pe constructori, am reuşit o cifră foarte bună, care a depăşit creşterea în procente din iunie anul trecut, când am avut un plus de 31%, faţă de 2012. Dar, probabil, una dintre cele mai bune performanţe le-am înregistrat la export, unde am obţinut 1,36 milioane de euro în 6 luni, o creştere de 184%, faţă de jumătatea lui 2013", a declarat Bărbuţ.

Topul ţărilor în care exportă AdePlast, ca valoare, este format, în ordine, din Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Belgia şi Polonia, însă rezultate bune s-au obţinut şi în relaţiile cu Moldova, Austria, Liban, Olanda şi Serbia. Materialele exportate, în ordinea valorii comerciale, sunt mortarele uscate, mortarele umede, polistirenul extrudat şi cel expandat.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/vanzarile-adeplast-au-crescut-cu-35-in-primele-sase-luni-12931862
12931862
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.