UniCredit Tiriac Bank lanseaza un credit garantat cu ipoteca in lei

Postat la 09 aprilie 2012 838 afişări

UniCredit Tiriac Bank lanseaza noi produse de creditare cu ipoteca, exclusiv in lei, cu dobanda fixa pentru primii trei ani. Este vorba despre credite cu garantie imobiliara, respectiv credit imobiliar, credit ipotecar, credit de investitii imobiliare sau credit de refinantare Umbrella.

Dobanda este fixa in primii 3 ani, iar din al patrulea an dobanda este variabila (Robor 1M/3M/6M + 4% pentru creditele ipotecare sau Robor 1M/3M/6M + 5% pentru creditele de nevoi personale cu garantie imobiliara).

Asigurarea de viata si opinia juridica sunt platite de catre banca, clientul avand de achitat urmatoarele costuri conexe: evaluarea, taxele notariale, taxa de inscriere la Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare si asigurarea de imobil. Asigurarea de viata ii este oferita gratuit clientului pentru creditele sub 150.000 euro (echivalent lei).

"Am dorit sa punem la dispozitie o varianta avantajoasa de finantare pentru cei care au venituri in lei si care doresc sa fie protejati de fluctuatiile cursului de schimb fata de principalele valute", a declarat Bogdan Spuza, director Marketing si Segmente in cadrul Diviziei Retail a UniCredit Tiriac Bank.

De exemplu, pentru un credit ipotecar pe 30 de ani in valoare de de 200.000 de lei, in cazul unui client cu un venit mediu pe familie de 4.000 lei, DAE ar fi de 9,54% (dobanda fixa trei ani 8,3% apoi variabila 8,56% formata din Robor la 1 luna + marja fixa 4%), iar rata lunara de plata ar fi de 1.545 lei. Comisionul de analiza este de 1,290 de lei, comisionul lunar de administrare al creditului calculat la soldul facilitatii este 0,05%, iar suma totala de plata la sfarsitul perioadei de creditare este de 579.983 de lei.

UniCredit Tiriac Bank este a sasea banca din Romania dupa active, cu o valoare a activelor la finele anului trecut de 22,3 mld. lei si o cota de piata de 6,31%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unicredit-tiriac-bank-lanseaza-un-credit-garantat-cu-ipoteca-in-lei-9500542
9500542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.