Un site ucrainean independent afirma că ştie unde s-ar ascunde Vladimir Putin

Postat la 01 martie 2022 1976 afişări

Un site ucrainean independent afirma că ştie unde s-ar ascunde Vladimir Putin

Omul care a ordonat invadarea Ucrainei, stat independent începând cu 1991, îşi ţine la distanţă până şi cei mai apropiaţi colaboratori, pentru „a nu fi stropit cu ceva”.

Vladimir Putin, 69 de ani, s-ar fi refugiat la peste 3.000 de kilometri de Moscova, în Republica Altai, situată pe calea aerului la 3.135 de kilometri de Kremlin.

Parte a Federaţiei Ruse, republica este inclusă în Districtul Federal Siberian şi în regiunea economică a Siberiei de Vest. Cu maşina se poate ajunge acolo în 53 de ore, fiindcă distanţa este de 3.788 de kilometri. Republica Altai se află în sudul Siberiei, având graniţă cu Kazahstan, China şi cu Mongolia

Acolo se află un buncăr antiatomic. În capitala Republicii Altai, Gorno-Altaisk, trăiesc aproximativ 55.000 de oameni. În zonă se vorbesc două limbi de stat: altai şi rusă. În buncărul antiatomic din Siberia, preşedintele rus îşi primeşte colaboratorii apropiaţi, care vin cu avionul de la Moscova.

Informaţia despre fuga lui Putin, care trebuie luată cu rezerve şi care - lesne de înţeles - nu poate fi confirmată oficial, a apărut pe site-ul ucrainean independent Obozrevatel.com, fiind furnizată de expertul militar Oleg Jdanov (56 de ani).

Autorul acestei dezvăluiri, Oleg Jdanov, a servit în armata ucraineană timp de 20 de ani. A lucrat în Direcţia de operaţiuni principale a Statului Major General. Este colonel în rezervă şi a luat parte la mai multe operaţiuni militare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ucraina,
independenta,
siberia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.