UN NOU TIP DE CONCEDIU: cum au dus hotelurile luxul la un alt nivel. Aţi fi dispuşi să petreceţi un concediu aşa? - GALERIE FOTO - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior Postat la 27 iulie 2018 503 afişări

Dormitul sub stele nu înseamnă neapărat să te întinzi pe iarba şi să ai parte de experienţele obişnuite – nu neapărat plăcute - care se leagă de o astfel de activitate.

Las Ventanas al Paraiso, Peninsula Baja California, Mexic

Acest complex turistic este prevăzut cu un centru spa şi unul fitness, mai multe piscine şi un bar de tequila. Preţurile variază în funcţie de tipul de cazare ales, care poate fi un apartament, vilă sau o reşedinţă privată.


Loisaba Star Beds, Laikipia, Kenya

Paturile din acest complex turistic sunt realizate manual şi sunt ridicate pe platforme de lemn. Fiecare pat este prevăzut cu roţi şi poate fi mutat sub un acoperiş.

Preţul unei nopţi de cazare este de 400 de euro.


Forsthofalm, Austria

Forsthofalm este un hotel eco în Alpii Austrieci, ce le permite celor care îşi doresc să doarmă în aer liber să facă acest lucru. 

Oferă un pat dublu în aer liber, o mică masă şi două scaune. După o noapte în acest apartament, turiştii se pot întoarce la hotel pentru a se bucura de facilităţi precum piscina aflată pe acoperiş şi cursurile de yoga oferite gratuit.

Experienţa costă aproximativ 150 de euro şi include o sticlă de şampanie.


Tswalu Kalahari, Africa de Sud

Invitaţii de aici potalege să doarmă în mijlocul naturii, având o vedere panoramică asupra deşertului Kalahari.

Experienţa este disponibilă pentru oaspeţii complexului turistic Motse şi costă aproximativ 421 de euro.


Insula Milaidhoo, Maldive

Milaidhoo Villa oferă posibilitatea cazării pe o plajă privată. Experienţa este completată de şampania servită de un majordom personal.

Preţul pentru unei astfel de cazări porneşte de la 1.495 euro.


Tubu Tree Camp, Botswana

Complexul turistic are disponibile opt paturi în aer liber - fiecare pe o platformă din lemn.

Cazarea aici include şi un safari, iar preţul pentru o astfel de aventură porneşte de la 10.709 de euro pentru o persoană. Este inclusă cazarea pentru trei nopţi în Tubu Tree, precum şi şase nopţi de cazare în alte două tabere aflate în apropiere.


Anantara Medjumbe Island Resort, Mozambic

O cazare aici, include, în afara dormitului sub stele, transportul cu elicopterul.

Preţul porneşte de la 951 de euro pe noapte.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.