Ultima farsă marca Jeremy Clarkson: actori, “victimele” experimentelor Top Gear

Autor: Ioana Matei Postat la 29 iulie 2013 2367 afişări

Emisiunea BBC Top Gear a generat o nouă controversă din cauza unor scene prin care au fost angajaţi actori care să apară într-o scenă a emisiunii, potrivit The Independent. În scenă este prezentat un aeroglisor(vehicul pe perne de aer) improvizat în timp ce aruncă în aer mesele celor care luau masa la un restaurant din apropierea râului Avon.

Ultima farsă marca Jeremy Clarkson: actori, “victimele” experimentelor Top Gear

Secvenţa difuzată în cursul săptămânii trecute îi prezintă pe Jeremy Clarkson, James May şi pe Richard Hammond în timp ce conduc o camionetă  modificată de ei şi transformată în aeroglisor cu gândul la o inundaţie. Consecinţa testului este zborul meselor celor care cinau la restaurantul de pe malul râului de apa din cauza  vehiculului improvizat.

Secvenţa ar fi trebuit să ilustreze unul dintre dezaszrele cauzate de trioul de prezentatori ai emisiunii în timp ce îşi testează creaţia.S-a dovedit totuşi că scena din restaurant a fost regizată cu atenţie şi că personajele care apar în emisiune sunt de fapt actori. Unul dintre ei – Michael Bott, a descris filmarea pe blogul personal drept “una dintre cele mai stupide roluri jucate vreodată”. A vorbit despre cum l-a cunoscut pe producătorul emisiunii şi modul în care a fost regizată scena. Bott povesteşte şi cum Jeremy Clarkson nu a reuşit să îi stropească de la prima încercare pe actori, ci a avut două tentative eşuate.

Se pare că aceasta nu este singura scenă regizată din istoria show-ului TV. În 2007 a existat o controversă asemănătoare legată de incendierea “accidentală” a unei caravane de către cei trei prezentatori. Fanii emisiunii şi-au manifestat nedumerirea vizavi de conflictul generat de scena falsă, majoritatea spunând că regizarea scenei nu era un secret.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ultima-farsa-marca-jeremy-clarkson-actori-victimele-experimentelor-top-gear-11173140
11173140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.