LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Trei preşedinţi de secţii de votare, puşi sub acuzare de către Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

Postat la 28 august 2012 11 afişări

Trei preşedinţi de secţii de votare, din Drobeta Turnu Severin, Orşova şi Gârla Mare, au fost puşi sub acuzare de către procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul privind fraudarea referendumului, care au constatat că cele mai multe neregului s-au înregistrat în Mehedinţi

Dumitru Mirea, în calitate de preşedinte la secţia de votare din Gârla Mare, în data de 29 iulie 2012 şi în perioada anterioară acestei date, a dispus întocmirea unei liste suplimentare de alegători conţinând menţiuni false, în sensul că mai multe persoane au fost înscrise de mai multe ori în lista electorală suplimentară, şi a folosit această listă în vederea introducerii în urnă a unui număr suplimentar de buletine decât cele votate de alegători. Liviu Cătălin Bondoc, în calitate de preşedinte la secţia de votare din Drobeta Turnu Severin, a semnat lista suplimentară de alegători conţinând menţiuni false şi a folosit această listă în vederea introducerii în urnă a unui număr suplimentar de buletine decât cele votate de alegători.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectii de votare,
presedinti,
acuzatii
/actualitate/trei-presedinti-de-sectii-de-votare-pusi-sub-acuzare-de-catre-parchetului-inaltei-curti-de-casatie-si-justitie-9988691
9988691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.