LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

TNT a lansat livrările de a doua zi

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2013 84 afişări

TNT România, parte a companiei de curierat şi servicii logistice TNT Express, a lansat o ofertă de livrare a expedierilor naţionale în ziua imediat următoare preluării în peste 12000 de localităţi din România.

TNT a lansat livrările de a doua zi

Acoperirea naţională asigurată pentru livrările în următoarea zi este unică pe piaţa locală. Potrivit acestei oferte, eventualele întârzieri sau erori sunt monitorizate de TNT, clienţii sunt anunţaţi, iar transporturile respective fiind gratuite.

Numărul de clienţi care utilizează soluţiile naţionale a crescut în acest an cu 11%, comparativ cu perioada anterioară.

TNT Express este unul dintre marii integratori în domeniul serviciilor de curierat express şi logistică la nivel global cu o cifră de afaceri de 7,3 miliarde de euro în 2012. Compania livrează zilnic aproape un milion de colete, documente şi marfă în peste 200 de ţări de pe glob. TNT Express este prezentă pe piaţa din România încă din 1991.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
livrari,
romania,
curierat
/actualitate/tnt-a-lansat-livrarile-de-a-doua-zi-11042655
11042655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.