Supremaţia comerţului online: Alibaba cucereşte piaţa de livrări de mâncare din China într-o tranzacţie de peste 9 miliarde de dolari

Postat la 03 aprilie 2018 47 afişări

Gigantul comerţului online din China, Alibaba Group, a transmis că va cumpăra toate participaţiile start-up-ului Ele.me, una dintre cele mai mari platforme de comenzi la domiciiliu de mâncare din China, încercând să îşi păstreze supremaţia pe această piaţă în faţa Tencent Holdings, potrivit Reuters.

Supremaţia comerţului online: Alibaba cucereşte piaţa de livrări de mâncare din China într-o tranzacţie de peste 9 miliarde de dolari

Alibaba şi compania afiliată, Ant Small&Micro Financial Services  Group deţin împreună aproximativ 43% din Ele.me, iar această tranzacţia va creşte valoarea start-up-ului la 9,5 miliarde de dolari, anunţă Alibaba.

 

Ele.me, care se traduce drept „Foame?”, face parte dintr-o piaţă competitivă care creşte rapid, condusă de dorinţa consumatorilor de a-şi folosi smartphone-urile pentru a cumpăra orice, de la alimente până la bilete de cinema.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.