Şeful TotalSoft: Programatorii români sunt alintaţii crizei - salariile cresc şi uneori cer şi bonă sau o maşină cu un portbagaj mai mare

Postat la 24 octombrie 2011 23 afişări

Programatorii din România sunt nişte "alintaţi" ai crizei în condiţiile în care concurenţa pe oameni este atât de mare încât salariile lor cresc indiferent de ceea ce se întâmplă pe piaţa de soft şi servicii IT, a declarat într-o conferinţă de presă Dan Liviu Drăgan, directorul general al TotalSoft, una dintre cele mai mari companii locale de profil.

"Am crezut că se va schimba ceva pe fondul crizei dar nu s-a schimbat nimic. Orice programator de la TotalSoft îşi poate găsi în 24 de ore un job mai bine plătit cu 100 de euro, presiunea pieţei este în continuare puternică pentru că orice firmă, de la cele cu 5 angajaţi la cele cu 5.000 de angajaţi au nevoie de IT. Anul acesta am mărit salariile cu aproximativ 10% la TotalSoft şi le vom mări şi anul viitor. Nu este o creştere în concordanţă cu ceea ce se întâmplă pe piaţă - în Europa spre exemplu salariile nu cresc. În România softiştii sunt o categorie alintată", a spus Drăgan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alintaţii,
criza,
bonă,
maşină
/actualitate/seful-totalsoft-programatorii-romani-sunt-alintatii-crizei-salariile-cresc-si-uneori-cer-si-bona-sau-o-masina-cu-un-portbagaj-mai-mare-8897781
8897781
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.