Schimbări la vârful Telekom România. Cine îi ia locul chiar de astăzi lui Miroslav Majoroš

Autor: Ioana Matei Postat la 09 noiembrie 2020 155 afişări

Schimbări la vârful Telekom România. Cine îi ia locul chiar de astăzi lui Miroslav Majoroš

Grupul de companii Telekom Romania a anunţat, potrivit informaţiilor publicate pe pagina Asociaţiei Operatorilor Mobili din România, numirea lui Vladan Pekovic în poziţia de CEO, începând cu data de 9.11.2020.

Potrivit informaţiilor publice disponibile, Vladan Pekovic, Director Executiv Tehnologie şi Informaţie, Telekom Romania, va prelua conducerea operaţiunilor din România, înlocuindu-l pe Miroslav Majoroš care îşi încheie mandatul.

Vladan Pekovic (49 de ani) este un profesionist cu o carieră internaţională acumulată pe pieţe din Europa, Africa, America Latina şi Statele Unite ale Americii, având peste 22 ani de experienţă în industria telecomunicaţiilor.

Vladan Pekovic este licenţiat în Inginerie Electrică, cu specializare în telecomunicaţii mobile şi tehnologia informaţiei, în cadrul Universităţii din Muntenegru şi, pe parcursul carierei sale profesionale, a urmat programe educaţionale la European School of Management and Technology Berlin, ESSEC Business School, Franţa, Duke University, Statele Unite ale Americii, INSEAD Business School, Franţa.

Sursa foto, info: AOMR

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
schimbari,
romania,
vladan,
america,
business,
cariera,
franta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.