Rusia este îngrijorată de crearea unor noi baze militare americane în Afganistan

Postat la 09 octombrie 2013 46 afişări

Rusia este îngrijorată de instalarea unor noi baze militare americane în Afganistan, după retragerea trupelor NATO din regiune, a declarat ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, într-un interviu pentru postul de televiziune Russia Today, relatează agenţia rusă Itar-Tass.

Rusia este îngrijorată de crearea unor noi baze militare americane în Afganistan

 "Cu cât mai aproape este termenul limită pentru retragerea forţelor coaliţiei internaţionale (NATO) din Afganistan, cu atât mai siguri suntem că în domeniul securităţii acestui stat (Afganistan) există nişte probleme grave", a declarat Lavrov, citat de Itar-Tass.

Moscova deţine informaţii, potrivit cărora, în prezent, nouă baze militare sunt în plin proces de construcţie în Afganistan, a adăugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-este-ingrijorata-de-crearea-unor-noi-baze-militare-americane-in-afganistan-11482833
11482833
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.