LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Romgaz şi E.ON au încheiat un contract de 11 milioane de lei pentru înmagazinarea gazelor

Autor: Alina Oprea Postat la 20 iunie 2015 119 afişări

E.ON Energie România SA, unul din cei doi mari distribuitori de gaze naturale din România, a încheiat un contract în valoare de 10,99 milioane lei cu Romgaz pentru ca societatea de stat să înmagazineze gazele naturale ale companiei în perioada 16 aprilie 2015 - 15 aprilie 2016.

"Obiectul contractului 8404/2015 îl constituie prestarea serviciilor de înmagazinare subterană a gazelor naturale rămase în stoc la sfârşitul ciclului complet de înmagazinare 2014/2015 pentru asigurarea serviciului public obligatoriu", se arată într-un comunicat transmis de Romgaz Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Romgaz, prin Sucursala de Înmagazinare Subterană a Gazelor Naturale Ploieşti, operează şase depozite de înmagazinare gaze cu o capacitate totală de 2,77 miliarde metri cubi, la Bilciureşti, Urziceni, Bălăceanca, Sărmăşel, Gherceşti şi Cetatea de Baltă.

Grupul german E.ON este prezent în România din anul 2005. În prezent, E.ON România asigură electricitate şi gaze pentru peste 3 milioane de consumatori din 20 de judeţe. E.ON este primul furnizor integrat, dar şi primul distribuitor integrat de gaze naturale şi electricitate. Compania asigură electricitate în peste 2.540 de localităţi şi gaze naturale în mai mult de 1.000 de localităţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EON,
ROMGAZ,
GAZE
/actualitate/romgaz-si-e-on-au-incheiat-un-contract-de-11-milioane-de-lei-pentru-inmagazinarea-gazelor-14478269
14478269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.