România avansează: Echipa naţională a urcat o poziţie în clasamentul FIFA, până pe locul 41

Autor: Rafael Hekman Postat la 22 octombrie 2021 41 afişări

România avansează: Echipa naţională a urcat o poziţie în clasamentul FIFA, până pe locul 41

În ierarhia actualizată la 21 octombrie, echipa naţională de fotbal a României ocupă locul 41, o poziţie mai sus comparativ cu luna septembrie, a anunţat vineri Federaţia Română de Fotbal.

Naţionala României are 1452 de puncte şi, dintre adversarele din grupa de calificare pentru Campionatul Mondial, e depăşită doar de Germania, care se află pe locul 12, cu 1642 de puncte.

Celelalte reprezentative din grupa tricolorilor sunt în afara Top 50:

Islanda – locul 62 (1397 de puncte)

Macedonia de Nord – locul 74 (1343 de puncte)

Armenia – locul 89 (1257 de puncte)

Liechtenstein – locul 190 (903 puncte)

În luna noiembrie, România va juca ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, împotriva Islandei pe teren propriu (11 noiembrie, ora 21:45) şi în deplasare cu Liechtenstein (14 noiembrie, ora 19:00). Cu două victorii, tricolorii îşi asigură calificarea la baraj.

În clasamentul FIFA, Belgia e în continuare lider, în ciuda înfrângerilor suferite în faţa Franţei (locul 3) în semifinalele UEFA Nations League şi Italiei (locul 4), în finala mică a competiţiei.

Brazilia, cupanta locul 2, şi Anglia, locul 5, completează vârful ierarhiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fifa,
românia,
tricolorii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.