Retailerii britanici se pregătesc pentru "Crăciunul tabletelor"

Postat la 10 decembrie 2012 20 afişări

Retailerii din Marea Britanie aşteaptă un "Crăciun al tabletelor", fiind pregătiţi pentru o creştere masivă a cererii pentru produse precum iPad sau Google Nexus 7, după ce Cyber Monday a adus vânzări în ritm de o tabletă pe secundă.

Vânzările PC World şi Currys, doi dintre cei mai importanţi retaileri de electronice din Marea Britanie, raportează că vânzările de tablete au crescut deja în 2012 de peste 10 ori faţă de anul trecut, potrivit The Guardian.

Lunea trecută, cele două companii au vândut o tabletă pe secundă, potrivit unui purtător de cuvânt al Dixons, acţionarul majoritar al retailerilor.

"Sperăm să vindem măcar o tabletă la două secunde de acum şi până la Crăciun. IPad-urile au fost un hit anul trecut, însă în acest an au apărut noi dispozitive care au deschis piaţa unui public mult mai larg. Există de asemenea mult mai multe opţiuni în privinţa preţului, ceea ce contează foarte mult", comentează acesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/retailerii-britanici-se-pregatesc-pentru-craciunul-tabletelor-10381597
10381597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.