Restricţii anti-COVID: Programul Târgului de Crăciun din Piaţa Universităţii a fost modificat

Autor: Petru Mazilu Postat la 28 noiembrie 2021 212 afişări

Restricţii anti-COVID: Programul Târgului de Crăciun din Piaţa Universităţii a fost modificat

Programul Târgului de Crăciun din Piaţa Universităţii din Bucureşti a fost modificat din cauza restricţiilor impuse de Guvern. Măsurile se aplică începând de sâmbătă.

Ca urmare a unei hotărâri a Guvernului, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piaţa Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se încheie la ora 21:00, în fiecare seară

Noul program al Târgului de Crăciun Bucureşti va fi de luni până vineri, între orele 12:00 şi 21:00, iar sâmbătă şi duminică, în intervalul 10:00-21:00. Târgul se va deschide la ora 10:00 şi pe 29 noiembrie, 30 noiembrie şi pe 1 decembrie, declarate zile libere.

Organizatorii mai spus că „pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esenţială din motive de sănătate şi siguranţă accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului”.

Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit, precizează organizatorii evenimentului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
târg de crăciun,
restricţii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.