RBS România introduce un serviciu de evaluare pentru doritorii de credite ipotecare

Postat la 26 octombrie 2011 24 afişări

RBS România a lansat un serviciu menit să îi ajute pe clienţii care doresc un credit ipotecar, ce calculează suma maximă pentru care clientul poate deveni eligibil, cu condiţia ca banca să aprobe acordarea creditului, conform procedurii standard din momentul solicitării acestuia.

Serviciul de Evaluare Financiară permite clienţilor să afle ce valoare trebuie să aibă imobilul adus drept garanţie, care sunt opţiunile pe care le au la dispoziţie, precum şi dacă este nevoie de veniturile unui codebitor pentru obţinerea creditului.

Serviciul este disponibil gratuit, în orice sucursală a băncii, pentru clienţii interesaţi de Creditul Partener pentru Casa Ta, produs al RBS. Serviciul nu este disponibil pentru clienţii interesaţi de obţinerea unui credit de nevoi personale cu ipotecă.

Banca garantează clienţilor că suma comunicată în baza acestui serviciu va fi valabilă pentru 30 de zile lucrătoare, sub condiţia ca documentele justificative şi criteriile care au stat la baza calculării acesteia să nu se fi modificat. Comparativ cu alte metode de evaluare disponibile, noul serviciu ia în considerare toate documentele de venit ale clientului, pentru a obţine un rezultat cât mai exact. Evaluarea permite clienţilor să ştie exact ce tip de imobil să caute şi cât vor plăti pentru acesta.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rbs-romania-introduce-un-serviciu-de-evaluare-pentru-doritorii-de-credite-ipotecare-8905839
8905839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.