Rareş Bogdan, despre europarlamentare: PNL se bate pentru primul loc

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 08 mai 2024 18 afişări

PNL se bate pentru primul loc, spune, miercuri, prim-vicepreşedintele formaţiunii Rareş Bogdan. El afirmă că, „pe o strategie inteligentă”, curentul extremist din România a fost diminuat.

Rareş Bogdan, despre europarlamentare: PNL se bate pentru primul loc

„În urmă cu cinci ani am spus: PNL va câştiga alegerile europarlamentare. Foarte mulţi erau sceptici. Acum spun că PNL se bate pentru primul loc, la sfârşitul zilei de 9 iunie. Şi dacă nu luăm locul unu, vom lua 100% locul doi, dar ne batem pentru locul 1”, declară Rareş Bogdan.

El afirmă că, „pe o strategie inteligentă”, curentul extremist din România a fost diminuat.

„La noi, din fericire, pe o strategie inteligentă şi pe trezirea sentimentului european, am reuşit să ducem partidul extremist AUR la un scor care nu le va da mai mult de cinci europarlamentari. Să sperăm că partidul pro-rus nu va intra deloc în Parlament. România are o şansă. PNL are o şansă”, încheie Bogdan.

Liberalii candidează, la alegerile pentru Parlamentul european, pe listă comună cu PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogdan,
europarlamentare,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.