Raportul CE în presa internaţională: Eforturile României şi Bulgariei de a adera la Schengen, compromise

Postat la 19 iulie 2012 19 afişări

Presa internaţională abordează pe larg criticile dure emise de Comisia Europeană în raportul său privind MCV pentru România, subliniind că acesta compromite clar eforturile Bucureştiului şi Sofiei de a adera la spaţiul Schengen.

Comisia Europeană a criticat dur, miercuri, atingerile aduse de Guvernul român statului de drept, care au"zdruncinat" încrederea UE,' şi au plasat ţara sub supraveghere intensă pentru a o constrânge să respecte normele democraţiei, scrie AFP. Comisia a apreciat, în acelaşi timp, că vecina sa, Bulgaria, trebuie să depună în continuare eforturi în lupta împotriva corupţiei şi pentru a asigura independenţa judecătorilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
raport,
eforturi,
schengen,
presa
/actualitate/raportul-ce-in-presa-internationala-eforturile-romaniei-si-bulgariei-de-a-adera-la-schengen-compromise-9891378
9891378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.