Raed Arafat avertizează! Ce se va întâmpla cu românii care nu se vaccinează!

Postat la 10 februarie 2021 1970 afişări

Raed Arafat avertizează! Ce se va întâmpla cu românii care nu se vaccinează!

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretarul de stat RAED ARAFAT, a spus că în România autorităţile nu vor aplica discriminări şi reguli pentru cei care nu s-au vaccinat anti-COVID, dar este posibil ca în anumite zone din străinătate să li se ceară cetăţenilor români să fie vaccinaţi, pentru a putea merge acolo.

„Nu înseamnă (vaccinarea n.red) că îţi reiei normalitatea (…) E posibil să fie unele întruniri internaţionale care să îţi spună ‘poţi să vii dacă eşti vaccinat’. E posibil, asta o să vedem. Ne aşteptăm să se întâmple şi asta. În România noi am zis că nu vom aplica astfel de discriminări şi nu vom aplica astfel de reguli, dar afară, mai ales în zone în care a fost acum strict să nu se ducă nimeni, s-a desfăşurat numai online, e posibil să se spună că nu poţi să vii decât dacă eşti vaccinat”, a afirmat şeful DSU sâmbătă seara, într-o emisiune la postul Antena 3.

Şeful DSU a mai spus că aşteaptă cu nerăbdare să se vaccineze şi el.

Cel mai important este că, indiferent dacă o persoană va face apoi forme uşoare de coronavirus, nu se va mai ajunge la forme severe şi la sechele pulmonare pe termen lung, din cauza COVID-ului.

Ministerul Sănătăţii a lansat, sâmbătă, o campanie de susţinere a vaccinării, pe Facebook.

„Deja te-ai vaccinat? Postează aici o fotografie”, este îndemnul Ministerului pentru cadrele medicale, singurele care sunt vaccinate anti-COVID la acest moment.

„Deja te-ai vaccinat? Postează aici o fotografie”, a scris Ministerul Sănătăţii, sâmbăta, pe pagina de socializare, alături de o fotografie în care o femeie este vaccinata.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anat,
eliminare,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.