LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Procurorii au cerut Vodafone convorbirile din perioada în care s-au întâmplat crimele din Caracal

Postat la 31 iulie 2019 73 afişări

Procurorii au cerut de la compania Vodafone toate convorbirile telefonice din perioada în care s-au întâmplat crimele de la Caracal, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate anchetei.

Procurorii au cerut Vodafone convorbirile din perioada în care s-au întâmplat crimele din Caracal

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii au solicitat marţi de la compania Vodafone toate convorbirile telefonice din perioada în care s-au întâmplat evenimentele de la Caracal.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) au cerut, miercuri, de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal în copie certificată.

Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) anchetează modul în care procurorii de la Parchetul din Caracal şi cei de la DIICOT Craiova au intervenit şi s-au ocupat de crimele din Caracal, de anchetă fiind vizaţi procurorii Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova şi Cristian Popescu de la Parchetul din Caracal, potrivit sursei citate.

Pe 30 iulie, procurorii Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) anunţau au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul. Anchetatorii au efectuat audieri şi au ridicat documente de la poliţie, parchet şi instanţă. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caracal,
procurori,
crime,
convorbiri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.