Primul mall care şi-a depus rezultatele financiare pentru 2023: Băneasa Shopping City a ajuns la afaceri de 278 mil. lei, după o creştere de 9%

Autor: Alina-Elena Vasiliu Postat la 29 aprilie 2024 36 afişări

Primul mall care şi-a depus rezultatele financiare pentru 2023: Băneasa Shopping City a ajuns la afaceri de 278 mil. lei, după o creştere de 9%

Băneasa Developments, compania care administrează mallul Băneasa Shopping City din zona de nord a Capitalei, şi-a majorat cifra de afaceri cu 9% în 2023, rezultatul ajungând astfel la 278,2 milioane de lei, potrivit celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul de 170,7 milioane de lei a fost în creştere cu 17% comparativ cu anul anterior, iar numărul mediu de angajaţi a continuat să scadă, până la 83.

Băneasa Shopping City face parte din Zona Comercială Băneasa, alături de Carrefour, IKEA, Metro, Mobexpert şi Brico Dépôt. Potrivit datelor disponibile pe platforma de analiză a companiilor Termene.ro, Băneasa Developments este deţinută integral de Spesso Trading Limited, o companie din Cipru.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.