Pretul calatoriilor cu trenul si cu metroul va putea fi majorat peste inflatie

Postat la 16 iunie 2011 12 afişări

Guvernul a modificat normele de stabilire a preturilor de calatorie cu trenul si cu metroul prin introducerea unor prevederi care vor permite regiilor de transport sa majoreze tarifele cu mai mult decat rata inflatiei, conform intelegerii cu FMI, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Decizia a fost luata in sedinta de joi a Executivului, au aratat sursele.Guvernul a garantat Fondului Monetar International ca pana cel tarziu la finele lunii august va modifica legislatia astfel incat sa permita regiilor de transport CFR Calatori si Metrorex sa majoreze tarifele cu mai mult decat rata inflatiei, releva scrisoarea de intentie cu FMI obtinuta de MEDIAFAX.

Guvernul s-a angajat ca va modifica legislatia astfel incat sa permita majorarea tarifelor cu mai mult decat rata inflatiei, pentru ca aceste companii sa isi poata acoperi cheltuielile curente din venituri.In ultimii ani, tarifele Metrorex si CFR au fost majorate, de regula, prin raportare la nivelul inflatiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
preturi,
calatori,
tren,
marire
/actualitate/pretul-calatoriilor-cu-trenul-si-cu-metroul-va-putea-fi-majorat-peste-inflatie-8349488
8349488
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.