LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Pregatiti de razboi: Coreea de Sud promite represalii in caz de noi provocari

Postat la 23 noiembrie 2010 21 afişări

Doi militari sud-coreeni au fost ucisi marti de tirurile de obuze nord-coreene, care au vizat o insula din Coreea de Sud, situata in vestul peninsulei, in Marea Galbena, Seulul promitand "represalii" in cazul unor noi provocari.

Cinci militari au fost de asemenea grav raniti, iar alti zece au fost raniti usor, a declarat generalul Lee Hong-Ki, adaugand ca trei civili au fost de asemenea raniti.Coreea de Nord a lansat marti zeci de obuze asupra unei insule din Coreea de Sud, declansand tiruri de riposta din partea Seulului si plasarea in stare de alerta maxima a fortelor sud-coreene.In reactie, Seulul a promis "represalii" in cazul unor noi provocari din partea Phenianului, dupa bombardarea insulei, a afirmat presedintia sud-coreeana."Armata noastra va riposta ferm la orice noua provocare", a declarat presedintia sud-coreeana, intr-un comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Coreea de Sud,
razboi,
Marea Galbena
/actualitate/pregatiti-de-razboi-coreea-de-sud-promite-represalii-in-caz-de-noi-provocari-7741269
7741269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.