Portofoliile Eureko Asigurări şi Eureko Pensii au fost către Aegon

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 ianuarie 2013 22 afişări

Astăzi, Achmea şi Aegon au semnat un acord de transfer al portofoliilor de asigurări de viaţă şi pensii ale grupului Achmea din România. Tranzacţia urmează să fie supusă procesului de autorizare de către autorităţile competente din România şi se aşteaptă să fie finalizată în a doua jumătate a anului 2013.

Această decizie este în acord cu strategia pe care Achmea a anunţat-o la începutul anului 2012. Gerard van Olphen, vicepreşedinte al Comitetului executiv al Achmea şi responsabil cu dezvoltarea operaţiunilor internaţionale ale grupului a declarat: "Această tranzacţie este rezultatul strategiei de a dezvolta selectiv operaţiunile internaţionale ale grupului Achmea. Intenţionăm să investim în acele companii care au dimensiuni semnificative şi care oferă oportunităţi de manifestare a competenţelor noastre principale."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Portofolii,
Eureko Asigurări,
Eureko Pensii
/actualitate/portofoliile-eureko-asigurari-si-eureko-pensii-au-fost-catre-aegon-10527536
10527536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.