Ponta: Basescu e o leguma politica, nu mai are idei proprii. Udrea ii pune vorbe in gura

Postat la 18 aprilie 2011 9 afişări

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu despre competitia din PDL arata ca seful statului "este din ce in ce mai mult o leguma politica".

Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Traian Basescu referitoare la Vasile Blaga, Ponta a raspuns:"Domnul Basescu este din ce in ce mai mult o leguma politica. Nu mai are idei proprii, doamna Udrea si grupul mafiot din jurul ei ii pun vorbe in gura. Este tipic pentru un regim autoritar pe final de regim. Daca ati vazut in istorie, astfel de sefi autoritari devin, spre sfarsit, o leguma si apare intotdeauna in jurul lor o femeie puternica sau un grup. Daca ati vazut, domnul Basescu habar nu avea ce vrea doamna Udrea sa faca in Capitala, era total incoerent".

Cititi mai multe pe www.mediafaxro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Basescu,
leguma politica,
Udrea
/actualitate/ponta-basescu-e-o-leguma-politica-nu-mai-are-idei-proprii-udrea-ii-pune-vorbe-in-gura-8167861
8167861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.