Se incing spiritele in PSD. Mitrea il acuza pe Geoana de "smecherii" la Congres

Postat la 04 februarie 2010 11 afişări

Senatorul Miron Mitrea a declarat, la Realitatea FM, ca Mircea Geoana are sanse sa fie reales presedinte al PSD "doar daca face smecherii" la Congres, apreciind totodata ca mai multe candidaturi vor fragmenta votul delegatilor, insa decisiv va fi turul II al alegerilor pentru sefia PSD.

Intrebat cum evalueaza sansele lui Mircea Geoana de a fi reales in functia de presedinte al PSD, Mitrea a raspuns ca aceasta varianta ar fi posibila doar daca actualul lider social-democrat "face smecherii la Congres". El a opinat ca, altfel, Geoana nu ar avea sanse sa se mentina in aceasta pozitie si ca ar obtine, "pe bune", 20-30 la suta din voturi la Congres.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
congres,
candidatura,
alegeri,
Mitrea,
Geoana,
smecherii
/actualitate/politic/se-incing-spiritele-in-psd-mitrea-il-acuza-pe-geoana-de-smecherii-la-congres-5474238
5474238
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.