Raportul la Legea bugetului de stat pe 2011, adoptat in sfarsit de comisiile de buget-finante

Postat la 19 decembrie 2010 11 afişări

Comisiile de buget-finante din Senat si Camera Deputatilor au adoptat duminica, cu 25 voturi "pentru" si 21 voturi "impotriva", raportul la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2011, dupa ce sambata discutiile fusesera intrerupte din cauza imposibilitatii parlamentarilor de a se pune de acord in privinta prevederilor legii.

Bugetele propuse de Executiv pentru ministere au fost pastrate de comisiile de buget-finante. Si bugetul Ministerului Finantelor a fost votat in cuantumul propus de Guvern, dar cu un amendament prin care se prevede ca incadrarea in numarul maxim de posturi in minister, prevazut pentru 2011, se va face in trei luni de la adoptarea legii bugetului.

Amendamentul a fost formulat dupa ce secretatul de stat Gheorghe Gherghina a mentionat ca, in anul 2011, numarul posturilor finantate va fi redus cu 2.000 fata de cele finantate in anul 2010, de la 33.000 la 31.000, si ca proiectul de buget trebuie sa fie modificat pentru a tine cont de aceste masuri.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/raportul-la-legea-bugetului-de-stat-pe-2011-adoptat-in-sfarsit-de-comisiile-de-buget-finante-7832110
7832110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.