Ponta: Băsescu şi Igaş să-şi asume neintrarea în Schengen

Postat la 19 septembrie 2011 5 afişări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni după şedinţa BPN că dacă decizia privind Schengen a Consiliului JAI va fi una negativă, formaţiunea sa aşteaptă de la preşedintele Traian Bsăescu şi de la ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, să îşi asume acest lucru.

"România ar trebui şi ar fi în interesul românilor să intre în Spaţiul Schenghen. Dacă decizia Consiliului JAI e negativă, aşteptăm de la Traian Băsescu, cel care s-a angajat direct şi de la ministrul Igaş să-şi asume această răspundere şi să vedem de ce lupta împotriva corupţiei din vămi, din Garda Financiară, din Administraţia Financiară, pornită în această primăvară cu multe spectacole intersante, s-a oprit la Sorin Blejnar, la şefii celor arestaţi, iar consecinţa e plătită de toţi românii prin neintrarea în Schengen", a spus Ponta. Ministrul de Interne, Traian Igaş, a declarat luni că România îşi va apăra până la sfârşit şansele de aderare la Schengen, considerând că este nedreptăţită în momentul de faţă şi nu poate să fie de acord să nu adere în 2011.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
schegen,
basescu,
igas,
ponta,
aderare
/actualitate/politic/ponta-basescu-si-igas-sa-si-asume-neintrarea-in-schengen-8772507
8772507
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.