Mitrea: Intentia mea si a lui Diaconescu privind un tandem exista, va trebui sa vedem ierarhia

Postat la 04 februarie 2010 36 afişări

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, joi, inaintea CN, ca exista, din partea sa si a lui Cristian Diaconescu, intentia de a face un tandem pentru conducerea PSD, el precizand ca trebuie vazuta si parerea filialelor din teritoriu privind ierarhia celor doi.

Mitrea a precizat ca, impreuna cu Diaconescu, va trebui sa stabileasca momentul oportun pentru un anunt oficial in ceea ce priveste tandemul pe care doresc sa il faca, el precizand ca acest anunt oficial nu va fi facut joi, la Consiliul National.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/mitrea-intentia-mea-si-a-lui-diaconescu-privind-un-tandem-exista-va-trebui-sa-vedem-ierarhia-5474401
5474401
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.