Mitrea aduce bannere la CN si lanseaza "Decalogul reconstructiei PSD"

Postat la 04 februarie 2010 4 afişări

Senatorul PSD Miron Mitrea, care si-a anuntat candidatura la sefia partidului, a instalat, chiar la intrarea salii din Paltul Parlamentului in care se organizeaza, joi, Consiliul National, doua bannere de autopromovare, cateva tinere distribuind delegatilor si un material tiparit.

Cele doua bannere instalate la intrarea salii in care se va desfasura Consiliul National contin fotografia lui Mitrea si inscriptia "PSD revine la putere", pe fond rosu. Pe o masa, intre cele doua bannere, sunt materiale tiparite, cu figura lui Mitrea si brosuri in care acesta prezinta "decalogul reconstructiei PSD" si "Viziunea" sa despre reforma statului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
congres,
candidatura,
reforma,
alegeri,
Mitrea,
campanie
/actualitate/politic/mitrea-aduce-bannere-la-cn-si-lanseaza-decalogul-reconstructiei-psd-5474413
5474413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.