Ministrul de Interne, Traian Igas, si-a luat bacalaureatul la 24 de ani. Cum comentati?

Autor: Razvan Muresan Postat la 29 decembrie 2010 719 afişări

Traian Igas, ministrul Administratiei si Internelor, a absolvit invatamantul liceal la varsta de 24 de ani, moment in care a sustinut si examenul de bacalaureat. In replica, Igas spune ca nu vrea sa fie judecat decat pentru activitatea de politician si ministru.

Desi a terminat liceul cu cel putin cinci ani mai tarziu fata de varsta normala de absolvire, ministrul Igas a urmat ulterior studii superioare la trei universitati: una din Bucuresti (Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Colegiul National de Aparare) si alte doua in Arad (Universitatea "Aurel Vlaicu", Facultatea de Stiinte Economice si Universitatea de Vest "Vasile Goldis", Facultatea de Drept).

Traian Igas, numit la sefia Internelor dupa plecarea lui Vasile Blaga la sfarsitul lunii septembrie, este lider al senatorilor PDL, sustinut in alegeri de primarul Aradului, Gheorghe Falca, finul presedintelui Traian Basescu. El s-a remarcat prin demersul nefinalizat de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului , potrivit Mediafax. De curand, presedintele Basescu vorbea despre ministrul de Interne folosind cuvintele "baiatul asta": "Vreau sa cred ca acest jurist tanar care este Igas si pe care vad ca multi jurnalisti incearca sa-l minimalizeze, chiar si generali, chestori, <ca invata>. Baiatul asta a invatat Legea si sper sa le-o aplice de sus pana jos in mod egal, sper sa nu se inconjoare de un grup de generali care sa ii arate ei cum vrea poporul politistul".

Igas s-a nascut la 29 septembrie 1968 la Cristian in judetul Sibiu. Potrivit CV-ului postat pe site-ul institutiei pe care o conduce, Igas si-a inceput cariera politica in functia de consilier local in orasul Pecica din judetul Arad, iar din 2004 a devenit deputat PD de Arad si consilier judetean.

Conform declaratiei de avere, Igas detine trei terenuri, un luciu de apa si doua case in Pecica, judetul Arad, un apartament in Arad, doua autoturisme bijuterii in valoare de 10.000 de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/ministrul-de-interne-traian-igas-si-a-luat-bacalaureatul-la-24-de-ani-cum-comentati-7853729
7853729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.