Inainte de a fi cu Basescu, Aliodor a fost omul lui Geoana

Postat la 20 ianuarie 2010 10 afişări

Aliodor Manolea, alias "parapsihologul lui Basescu", apare alaturi de Mircea Geoana in campania din 2007.

Aceeasi aparitie, infiltrata intre membrii staffului; aceeasi fizionomie - tuns si ras numarul 1; aceeasi privire, extrem de atenta la tot ce misca; aceeasi cravata violeta. In perioada in care Manolea juca rolul de "parapsiholog al lui Geoana", initiatii din imediata apropiere a liderului PSD purtau cravate violete; in primul rand, Mircea Geoana. Dupa campanii, Manolea a disparut, pentru a reaparea, in 2009, alaturi de Traian Basescu, facand ordine in jurul sau ca un adevarat SPP-ist. Seful serviciului a declarat insa pentru Gandul ca Manolea "nu lucreaza" la ei si ca staff-ul PD-L este cel care a organizat evenimentele la care a venit.

Toata lumea parca si-l aminteste, nimeni nu stie de unde a aparut, cine l-a angajat si ce facea in realitate. Nici liderii PSD, nici liderii PD-L, nici Administratia Prezidentiala nu si-l asuma.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/inainte-de-a-fi-cu-basescu-aliodor-a-fost-omul-lui-geoana-5383459
5383459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.