Geoana: Decizia privind sefia PSD nu poate a fi lasata la cheremul unor mici jocuri de culise

Postat la 04 februarie 2010 7 afişări

Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, joi, inaintea sedintei CN, referitor la tandemul Diaconescu-Mitrea, ca, in opinia sa, conteaza mai mult ce cred cei care voteaza, el apreciind ca decizia privind sefia PSD este mult prea importanta pentru a fi lasata la cheremul unor mici jocuri de culise.

Solicitat sa faca un comentariu referitor la tandemul Mitrea-Diaconescu, confirmat de Mitrea inainte de Congres, Geoana a spus: "Conteaza mai putin ce isi propun unii colegi, conteaza mai mult ce cred cei care voteaza, care nu sunt in aceasta sala si care nu vor fi nici macar la Congres in sala". "E o decizie mult prea importanta ca sa o lasam doar la cheremul unor mici jocuri de culise", a adaugat liderul PSD. El a precizat ca nu vede Consiliul National ca pe o modalitate de a face precampanie electorala, ci ca pe un for statutar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
congres,
candidatura,
reforma,
Geoana,
alegeri,
Mitrea,
Nastase
/actualitate/politic/geoana-decizia-privind-sefia-psd-nu-poate-a-fi-lasata-la-cheremul-unor-mici-jocuri-de-culise-5474316
5474316
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.