Dragnea: La sefia PSD au fost depuse noua candidaturi

Postat la 19 februarie 2010 16 afişări

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca la sefia partidului au fost depuse noua candidaturi, iar la functia de vicepresedinte au fost depuse 62 de candidaturi.

Cei noua candidati, in ordine alfabetica, sunt: Andrei Alexandru (Bucuresti), Dorela Alistar (Bucuresti), Ioan Domonco (Dorohoi), Cristian Diaconescu (Bucuresti), Victor Moraru (primarul orasului Amara, judetul Ialomita), Mircea Geoana (judetul Dolj), Victor Ponta (judetul Gorj), Miron Mitrea (judetul Vrancea) si Radu Mazare (Constanta). El a aratat ca este posibil sa se fi depus si candidaturi pentru functii care nu sunt prevazute in actualul Statut, cum ar fi cea de prim-vicepresedinte.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
congres,
candidatura,
alegeri,
Mitrea,
Geoana,
Ponta,
Diaconescu
/actualitate/politic/dragnea-la-sefia-psd-au-fost-depuse-noua-candidaturi-5562002
5562002
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.