Diaconescu intra in PD-L junior. Sarbu isi pregateste mutarea

Postat la 25 februarie 2010 9 afişări

Partidul mic al lui Traian Basescu, pe care-l face Gabriel Oprea cu parlamentarii fugiti de la alte partide, l-a luat, ieri, pe "internationalul" Cristian Diaconescu.

Dupa ce Gabriel Oprea a anuntat, ieri, la pranz, demisia lui Cristian Diaconescu din PSD si inregistrarea sa in grupul independentilor, "subiectul" si-a inchis telefonul, pe care si l-a deschis doar spre seara ca sa transmita ca nu se mai intoarce in partid. Asa ca orice intrebare legata de motivele demisiei si transferului in oastea de stransura a generalului Oprea a ramas, in cursul zilei, fara raspuns. Au ramas foarte multe speculatii, majoritatea tintind inspre un grup din PSD care l-ar fi urmarit, santajat si apoi obligat pe Cristian Diaconescu sa joace la Congres dupa un anumit scenariu. Victor Ponta, alesul de la Congres, a facut o conferinta-fulger, in care a spus ca n-a putut sa dea de Diaconescu ca sa-l intrebe cine l-a santajat, dar a promis ca, de va afla cine, va lua cele mai dure decizii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/diaconescu-intra-in-pd-l-junior-sarbu-isi-pregateste-mutarea-5618131
5618131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.