Diaconescu: Candidatura lui Mitrea, binevenita intr-un partid democrat

Postat la 22 ianuarie 2010 4 afişări

Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat, vineri, comentand candidatura lui Miron Mitrea la presedintia PSD, ca, intr-un partid democrat, orice candidatura este binevenita, importante fiind modul in care se reuseste obtinerea sprijinului colegilor si aplicarea politicilor de stanga.

"Orice candidatura, intr-un partid democrat, cum este PSD, este binevenita. E important modul in care reusesti sa aplici o politica de stanga si sa obtii sprijinul colegilor. Oricum, discutia publica in legatura cu candidaturi trebuie sa inceteze, si aici noi avem o obligatie", a spus Diaconescu despre candidatura lui Mitrea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
congres,
Diaconescu,
reforma,
Geoana,
alegeri,
Mitrea
/actualitate/politic/diaconescu-candidatura-lui-mitrea-binevenita-intr-un-partid-democrat-5407438
5407438
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.