Basescu nu o preda pe Roberta Anastase. Cum explica liderii PDL decizia

Postat la 10 noiembrie 2010 53 afişări

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, marti seara, dupa intalnirea reprezentantilor PDL cu Traian Basescu, de la Cotroceni, ca nu Roberta Anastase este, in momentul de fata, prioritatea Romaniei, raspunzand astfel unei intrebari privind retragerea sprijinului presedintelui Camerei.

Videanu a fost intrebat daca dupa discutia cu Traian Basescu PDL a decis sa-i retraga sprijinul politic Robertei Anastase la solicitarea opozitiei.

"Din pacate, constatam ca mass media a cazut in plasa opozitiei. Vreau sa va spun ca prioritatile Romaniei le reprezinta legile pe care le avem de adoptat si servirea interesului national", a spus Videanu. El a precizat ca "nu Roberta Anastase este in momentul de fata prioritatea Romaniei", fara a mai face alt comentariu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
Roberta Anastase,
frauda,
voturi,
PDL,
sprijin
/actualitate/politic/basescu-nu-o-preda-pe-roberta-anastase-cum-explica-liderii-pdl-decizia-7704085
7704085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.