Peste jumătate dintre managerii din România prevăd creşteri salariale de 5-10% în acest an

Postat la 12 februarie 2013 13 afişări

Mai mult de jumătate dintre executivii de top din România prevăd creşterea salariilor angajaţilor în acest an cu 5-10%, în linie cu inflaţia, în condiţiile în care un sfert vor să facă noi angajări, iar doar 4% cred că industria în care activează va înregistra un avans, potrivit Ernst&Young (E&Y).

"Doar 26% dintre respondenţi au declarat că intenţionează să crească numărul angajaţilor în 2013, iar 56% estimează că vor menţine acelaşi număr de angajaţi ca şi în anul precedent. Dacă 55% prevăd o creştere de 5-10% a salariilor în 2013, în linie cu rata estimată a inflaţiei, 42% se aşteaptă la o stagnare a nivelului salarial pentru următoarele 12 luni", se arată în studiul "O nouă viziune a creşterii" realizat de Ernst & Young (E&Y).

Studiul Ernst & Young are la bază un chestionar aplicat în perioada 21 ianuarie-5 februarie. În raport s-au analizat răspunsurile a 105 executivi de top, prezentându-se percepţia acestora asupra perspectivelor mediului de afaceri din România în 2013. În marea lor majoritate, respondenţii provin din companii cu cifre de afaceri mai mari de 50 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
managerii,
România,
salarii
/actualitate/peste-jumatate-dintre-managerii-din-romania-prevad-cresteri-salariale-de-5-10-in-acest-an-10557374
10557374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.