Pavilionul Romaniei la Shanghai a primit, in 4 luni, 2,9 milioane de vizitatori

Postat la 31 august 2010 10 afişări

Pavilionul Romaniei la EXPO 2010 Shanghai marcheaza, miercuri, patru luni de la deschiderea oficiala, anunta MAE, precizand ca in aceasta perioada a fost primita vizita a peste 2,9 milioane de persoane si 130 de delegatii oficiale.

Potrivit unui comunicat al MAE, momentul de maxima vizibilitate a Romaniei la EXPO 2010 a avut loc la 29 iulie, cand a fost sarbatorita Ziua Nationala la Expozitia Mondiala, in prezenta ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si a unor membrii ai Parlamentului Romaniei si Ministerului Culturii si Patrimoniului National.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Shanghai,
pavilion,
EXPO 2010
/actualitate/pavilionul-romaniei-la-shanghai-a-primit-in-4-luni-2-9-milioane-de-vizitatori-7068752
7068752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.