OTTO Broker atrage 4 milioane euro de la fondul de investiţii The Foundations 1.0 SEE

Postat la 10 noiembrie 2015 111 afişări

OTTO Broker atrage 4 milioane euro de la fondul de investiţii The Foundations 1.0 SEE

Compania OTTO Broker de Asigurare, ce activează pe piaţa din România din 2001, va beneficia de o infuzie de capital de 4 milioane de euro de la fondul de investitii The Foundations 1.0 SEE.

Noul asociat al OTTO Broker, care va deţine 50% din companie, urmează să fie supus aprobării de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Capitalul angajat este destinat dezvoltării accelerate a direcţiilor strategice ale companiei, acesta fiind primul de acest gen în piaţa de brokeraj de asigurări din România, potrivit 1asig.ro.

TF1 este un fond de private equity, operaţional din toamna anului 2014 şi care investeşte în IMM-uri din Europa de Sud Est (România, Bulgaria, Republica Moldova şi Serbia), fiind unul dintre puţinele fonduri locale de private equity ridicate în ultimii ani pentru a deservi această regiune. Investitorii principali ai TF1 sunt Fondul European de Investiţii (FEI) şi Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), alături de companii specializate de investiţii, fonduri mutuale şi investitori privaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/otto-broker-atrage-4-milioane-euro-de-la-fondul-de-investitii-the-foundations-1-0-see-14881367
14881367
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.