Opt idei de afacei pe care oricine le poate începe. Acestea sunt businessuri pe care le poţi face chiar dacă ai un job

Autor: Andra Stroe Postat la 01 ianuarie 2019 6365 afişări

Mulţi îşi doresc o afacere însă nu au resursele necesare pentru a o porni. Cu toate acestea, există modalităţi de a fi propriul tău şef fără să investeşti sume colosale în deschiderea unei companii. Iată câteva idei:

Opt idei de afacei pe care oricine le poate începe. Acestea sunt businessuri pe care le poţi face chiar dacă ai un job

Meditator

Fie că vorbeşti fluent o limbă străină sau că stăpâneşti la perfecţie un anumit domeniu, ca matematica, fizica, istoria sau muzica, oricare dintre acestea îţi oferă ocazia să faci bani frumoşi dând meditaţii elevilor. Poţi să alegi singur cărei categorii vrei să te adresezi – preşcolari, şcolari, liceeni, sau chiar adulţi care vor să înveţe ceva nou. Cunoaşterea unei limbi străine rare, precum limba araba sau mandarina constituie un atuu. De asemenea, pentru a fi un bun pedagog trebuie nu doar să îţi placă ceea ce faci, ci şi să ai abilităţi de relaţionare, răbdare şi o tehnică bună.

Servicii de curăţenie la domiciliu

A trecut vremea când doar cei bogaţi apelau la serviciile de curăţenie plătite. Acum, când lipsa timpului a devenit principalul inamic al fiecăruia, serviciile de curăţenie contra-cost sunt din ce în ce mai apreciate. Dacă eşti o persoană organizată, care tratează cu responsabilitate ceea ce are de făcut şi nu te dai în lături când vine vorba de o muncă mai grea, poţi să porneşti un business cu servicii de curăţenie şi să construieşti, în timp, o reţea din ce în ce mai solidă de clienţi.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
deschidere,
resurse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.