Oprescu, răspunzându-i lui Negoiţă: În Centrul Vechi face curat Prigoană, ce s-o mai frecăm atâta?

Postat la 22 mai 2013 28 afişări

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a spus miercuri jurnaliştilor, răspunzând unor acuze pe care i le-a adus primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, că în Centrul Vechi curăţenia este făcută de firmele lui Silviu Prigoană, el adăugând: "Ce s-o mai frecăm atâta?".

Oprescu, răspunzându-i lui Negoiţă: În Centrul Vechi face curat Prigoană, ce s-o mai frecăm atâta?

 Solicitat să comenteze acuzele aduse de primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, care spunea că în Centrul Vechi nu se face curăţenie bine, Oprescu a răspuns: "Şi eu am monitorizarea actului de curăţenie. Să le arăt eu ce e în sectoare întâi şi după aceea să-mi povestească mie că nu se face. Acolo dânsul are responsabilitatea de a monitoriza şi el curăţenia, că se face cu firmele de la Sectorul 3. Prigoană face acolo curat, ce s-o mai frecăm atâta?"

Oprescu a arătat că a prezentat în Comisia de industrii a Camerei Deputaţilor, referitor la Legea salubrizării, punctul său de vedere legat de dezvoltarea unitară a oraşului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oprescu-raspunzandu-i-lui-negoita-in-centrul-vechi-face-curat-prigoana-ce-s-o-mai-frecam-atata-10894513
10894513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.