LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

O mare tara din Europa s-a inchis din nou incepand de azi. Restrictii dure, ca la inceputul pandemiei

Postat la 15 martie 2021 1456 afişări

O mare tara din Europa s-a inchis din nou incepand de azi. Restrictii dure, ca la inceputul pandemiei

Un nou lockdown a fost instituit începând de luni în Italia, vizând peste 40 de milioane de locuitori, din cauza creşterii numărului de cazuri de coronavirus, relatează dpa.

Cu excepţia insulei Sardinia, unde există foarte puţine restricţii, toate regiunile din Italia sunt supuse regulilor care se aplică zonei portocalii sau celei roşii.

Cele 20 de regiuni italiene sunt împărţite în zone galbene (cu risc moderat), portocalii (risc mediu) şi roşii (risc ridicat).

Pe lângă Lombardia, cu metropola sa Milano, şi Lazio, cu capitala sa Roma, Veneto şi Emilia-Romagna se află de asemenea în zona roşie de risc. În aceste regiuni deplasările sunt permise doar din motive profesionale şi de sănătate, precum şi pentru aprovizionare cu produse de primă necesitate, scrie stirileprotv.ro

Sporturile în aer liber sunt permise doar individual. De asemenea, elevii trebuie să se întoarcă la cursurile online.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incepere,
restrictii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.